IBM Business Analytics

Obsežen, združen portfelj IBM programske opreme za poslovno analitiko in statistiko (produkti Cognos, SPSS, OpenPages, Algorithmics) ponuja vrsto doslej nedosegljivih zmožnosti, ki vašemu podjetju pomagajo doseči zastavljene cilje in tudi preseči pričakovanja. IBM-ova poslovna analitika temelji na odprtih standardih in kot taka omogoča izrabo v širokem spektru aplikacij. Na ta način jih je moč upoštevati neodvisno, ali v kombinaciji kot del širše zastavljenih rešitev za ključne poslovne izzive. Sami se prepričajte, zakaj so IBM rešitve objektivno najboljše, ter zakaj je ta segment programske opreme v največji rasti na svetovnem trgu.

IBM Business Analytics

BZ-Business-analytics.png
Obsežen, združen portfelj IBM programske opreme za poslovno analitiko in statistiko (produkti Cognos, SPSS, OpenPages, Algorithmics) ponuja vrsto doslej nedosegljivih zmožnosti, ki vašemu podjetju pomagajo doseči zastavljene cilje in tudi preseči pričakovanja.

IBM-ova poslovna analitika temelji na odprtih standardih in kot taka omogoča izrabo v širokem spektru aplikacij. Na ta način jih je moč upoštevati neodvisno, ali v kombinaciji kot del širše zastavljenih rešitev za ključne poslovne izzive.

Sami se prepričajte, zakaj so IBM rešitve objektivno najboljše, ter zakaj je ta segment programske opreme v največji rasti na svetovnem trgu.