Marmis | O Marmisu

Marmis je distributer za IBM programsko opremo. Naše delo je 100% usmerjeno v podporo poslovnim partnerjem v Sloveniji. Verjamemo v kvaliteto IBM programske opreme! Naša glavna naloga je nuditi podporo poslovnim partnerjem.

Osebna izkaznica

 
Marmis je distributer za IBM programsko in strojno opremo. Naše delo je 100% usmerjeno v podporo poslovnim partnerjem v Sloveniji. Dolgoletne izkušnje so nam v pomoč pri iskanju ustrezne rešitve.

Ponašamo se z najvišjim partnerskim nazivom IBM, kar je rezultat naših investicij v izobraževanje zaposlenih na tehničnem in prodajnem področju, visoke stopnje zadovoljstva poslovnih partnerjev in kupcev, ter doseganje dobrih poslovnih rezultatov.

Verjamemo v kakovost IBM programske opreme!
 
 

Vizija

 
Ostati želimo največji distributer z dodano vrednostjo (Value-Added Distributor) za IBM programsko opremo in strojno opremo in tako prispevati k višji stopnji informacijske razvitosti v Sloveniji.

Poslovnim partnerjem in njihovim strankam odpiramo vrata v svet naprednih tehnologij.

Z znanjem in izkušnjami soustvarjamo vaše vizije in skupaj rastemo.
    
 
 

Poslanstvo

 
Prizadevamo si k realizaciji novih idej in odličnosti v podpori na informacijskem, prodajnem, tehničnem, marketinškem in izobraževalnem področju.

Naša glavna naloga je nuditi podporo poslovnim partnerjem. Znamo jim prisluhniti, nudimo jim najkakovostnejše rešitve in tako pomembno prispevamo k njihovemu razvoju.       


 
 
 

PODATKI O PODJETJU

 
Marmis d.o.o.
Distribucija programske opreme IBM


Sedež podjetja: Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

TRR – SKB d.d.:
SI56 0310 0100 2889 405

Tel: +386 1 420 55 67
Fax: +386 1 420 55 62
E-pošta: