IBM Security Systems

Rešitve IBM Security so zgrajene v okviru, ki lahko zajema zgolj programske rešitve, ter tudi namenske naprave. Varnostne rešitve zajemajo obsežen in zmogljiv nabor orodij, ki izhajajo iz najboljše prakse, zasnovane za pomoč pri obveščanju preko splošnega in intuitivnega pregleda, ki združuje analitiko in varnostno obveščanje v realnem času. IBM Security portfelj rešitev nudi izdatno podporo pri integraciji in poenotenju obstoječih orodij ter infrastrukture z novimi oblikami obrambe. Tako zmanjšuje zapletenost varnostnih sistemov in znižuje stroške ohranjanja zahtevane ravni varnosti. Zagotavlja tudi verodostojnost zaupanja vrednih virov podatkov, kar vas postavi v prednost pred vsemi, tudi novimi grožnjami in tveganji.

IBM Security Systems

BZ-Security-Systems.png
Rešitve IBM Security so zgrajene v okviru, ki lahko zajema zgolj programske rešitve, ter tudi namenske naprave. Varnostne rešitve zajemajo obsežen in zmogljiv nabor orodij, ki izhajajo iz najboljše prakse, zasnovane za pomoč pri obveščanju preko splošnega in intuitivnega pregleda, ki združuje analitiko in varnostno obveščanje v realnem času.

IBM Security portfelj rešitev nudi izdatno podporo pri integraciji in poenotenju obstoječih orodij ter infrastrukture z novimi oblikami obrambe. Tako zmanjšuje zapletenost varnostnih sistemov in znižuje stroške ohranjanja zahtevane ravni varnosti. Zagotavlja tudi verodostojnost zaupanja vrednih virov podatkov, kar vas postavi v prednost pred vsemi, tudi novimi grožnjami in tveganji.